Servicii SMART Consal

Consultanta in domeniul resurselor umane, atat pentru salariati, cat si pentru angajatori, administrare personal, consultanta in domeniul responsabilitatii sociale si al implementarii standardelor aferente, salarizare si formare profesionala in domeniul resurselor umane.

Administrare personal

Stim cat de importante sunt intr-o organizatie timpul si banii, de aceea preluam noi administrarea personalului, pentru ca dumneavoastra sa va dedicati timpul afacerii.
Intocmim si administram dosare de personal, inregistram in REVISAL , intocmim toate documentele din sfera angajatilor, dar si a companiei: regulament intern, politici, proceduri si practici specifice fiecarei organizatii.

Consultanta responsabilitate sociala

Este un serviciu specializat oferit organizatiilor pentru a le ajuta sa dezvolte si sa implementeze practici si strategii de responsabilitate sociala corporativa. Compania noastra va poate ajuta sa dezvoltati sisteme și indicatori de monitorizare si evaluare a performantei de responsabilitate sociala.

Consultanta resurse umane

Consultanta în gestionarea resurselor umane reprezinta o practica strategica si valoroasa pentru orice organizatie in efortul lor de a optimiza performanta la locul de munca si de a obtine rezultate durabile.
Compania noastra poate raspunde intrebarilor angajatilor si managementului privind drepturile si obligatiilor lor, poate oferi ghidare în ceea ce priveste politici și proceduri conforme cu legea și poate ajuta la soluționarea problemelor legate de legislația muncii.
Daca aveti o companie cu minim 10 angajati atunci aveti obligatia de a proceda la NEGOCIERE COLECTIVA, de aceea noi va putem oferi atat consultanta, cat si toata procedura acestui proces.

Salarizare

O echipa puternica si o strategie eficienta de salarizare sunt cruciale pentru succesul organizatiei tale. De aceea, ne concentram pe construirea de parteneriate solide cu clientii nostri, pentru a va oferi servicii adaptate la cerintele specifice afacerii dumneavoastra.
Va oferim servicii complete de salarizare, intocmirea declaratiei pentru ANAF si depunerea acesteia online.

Formare profesionala

Organizam sesiuni de formare și workshop-uri pentru a creste gradul de constientizare și cunoastere a drepturilor și responsabilităților angajatilor, precum și a cerințelor legislative.
Punem la dispozitia companiei dumneavoastra training-uri privind negocierea colectiva, prevenirea si combaterea hartuirii si discriminarii la locul de munca, proceduri de cercetare desciplinara, etc., pentru conformarea legala.