Despre noi

SMART Consal este o companie ce activeaza in domeniul resurselor umane si are ca obiectiv principal asigurarea conformitatii organizatiei cu legislatia in vigoare, de a proteja drepturile si interesele angajatilor si ale organizatiei in ceea ce priveste relatiile de munca.

Construim punti intre oameni si companii.

Suntem o echipa tanara si pasionata, de aceea rapiditatea cu care se schimba sau se actualizeaza legislatia muncii nu ne ia prin surprindere.

Compania noastra, condusa de un expert in legislatia muncii, este ghidata de o serie de principii si obiective pe care le pune la dispozitia organizatiilor:

  • Respectarea legilor si reglementarilor: ne asiguram ca organizatia dumneavoastra respecta in mod corect și complet toate legile și reglementarile in domeniul muncii .
  • Consiliere si consultanta: oferim consiliere si consultanta companiilor in toate aspectele legate de legislatia muncii.
  • Evaluarea si revizuirea politicilor, procedurilor si practicilor: revizuim și actualizam politicile, procedurile si practicile companiei dumneavoastra pentru a ne asigura ca acestea sunt conforme cu ultimele modificari legislative și ca reflecta cele mai bune practici in domeniul legislatiei muncii.
  • Formare si educare: oferim training-uri de formare și educare angajatilor și managementului în privinta legilor și reglementarilor muncii.
  • Gestionarea conflictelor si litigiilor: sprijinim si oferim asistenta in gestionarea conflictelor si litigiilor legate de legislatia muncii, efectuam la cerere cercetari dsciplinare intr-un mod obiectiv.
Human resources manager and applicant

Intrebari frecvente

Externalizarea serviciilor de resurse umane aduce o serie de beneficii companiilor, cum ar fi conformarea cu legislatia mereu in schimbare, acces la expertiza specializata si obiectiva, permite conducerii companiei sa se concentreze pe activitatea principala , etc.